Fenerbahçe Kulübü Başkanı geçtiğimiz salı günü düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in orta bir dostları aracılığıyla görüşme talibinde bulunduğu şeklinde açıklamasına sarı kırmızılı kulüp başkanından yanıt geldi. 

ALİ KOÇ NELER DEMİŞTİ

Ali Koç,  birkaç ay önce bir ziyaretçisi olduğunu belirterek, "Ziyaretçim ofisimdeyken telefonu çaldı. Arayan Dursun Özbek'ti. Benim yanımda olduğunu bilmiyordu. Arayan kişi ortak dostumuza acil görüşmek istediğini söyledi. Gayret Tepe'de bulunan otelinde randevulaştılar. Apar topar yanımdan ayrılıp gitti. Sonrasında ortak dostumuzun anlattığına göre Dursun Özbek kendisine 'Ortam çok gerildi, insanlar çok gergin. Bu nedenle seviyesiz insanlar ortaya çıkıyor' demiş. 'Benim normalde Kulüpler Birliği'nde tek dostluk yapabileceğim, aynı masaya oturabileceğim kişi Ali Bey'dir. Maalesef ortam çok gerildi, istenmeyen olaylar yaşanabilir. Ben Ali Bey'le yan yana gelip kimsenin bilmediği ortamda konuşup beraber yol planı çizelim isterim eğer Ali Bey kabul ederse.' demiş." ifadelerini kullanmıştı.  

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gazeteci Levent Tüzemen'e yaptığı açıklama ile Ali Koç'un 'görüşme talebi' iddiasını yalanladı. Özbek, "5 ay önce yaşanan bir olay. Ortak dostumuza asla 'bizi bir araya getir' demedim. Ortak dost kendisi teklif etti. Altını çiziyorum, ben istemedim" ifadelerini kullandı.

Levent Tüzemen'in köşe yazısında yer verdiği Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

ORTAK DOSTUMUZDAN TALEP GELDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i aradım ve kendisine Ali Koç'un "Ortak dostumuz aracılığı ile görüşme talebinde bulundu" sözünün doğruluğunu sordum… Sayın Özbek, bu olayın 5 ay önce yaşandığını ve kendisinin asla ortak dosta "Ali Koç ile beni bir araya getir" teklifinde bulunmadığını söyledi. Hatta başkan Özbek, ortak dostumuz buluşmayı kendisi teklif etti ve Ali Koç ile yapılacak görüşmenin kendi evinde yapılmasını önerdi. Ortak dost, "Bizim evde buluşuruz, yemek yer sohbet ederiz" dedi. Ama bir daha altını çiziyorum, Ali Koç ile bir araya gelmek konusunda benim ortak dosta teklifim olmadı.

Icardi, taraftarın gönlünü kazanmaya devam ediyor: İmzalı krampon hediyesi Icardi, taraftarın gönlünü kazanmaya devam ediyor: İmzalı krampon hediyesi

"Ben bu dostu tanıyor muyum?" başkan diye sordum. Dursun Beyden "Sen çok iyi tanırsın ama ismini vermek istemiyorum" yanıtını aldım.

Aynı zamanda ortak dostun Shkupi Başkanı Olgun Aydın olduğu iddia edildi. Kendisi de bu konuyla ilgili açıklama yapacak.

Editör: Ali Çetin