Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla EYT'lilere seslendi.

Özüpak, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “Memurun emeğini heder ettirdiler” Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “Memurun emeğini heder ettirdiler”

''Sarı basın

Sarı Sendika

Sarı baro

Ve sonunda Sarı EYT grubu yaratıp ses verenleri bölenler bilsinler ki EYT kitlesi 45,55 yaşında en olgun, en bilinçli ve ülkemizin en mağdur kitlesidir.

"Masada alacağımızı aldık" diyenler "formül yok" diyerek EYT mağduruna yalan söyleyen sarı EYT liler yeni mağduriyetler yaratıldığında müjde müjde diye bağırmaya devam edecekler mi?

EYT Federasyonu olarak formül süz EYT istiyoruz demeye ve arkamızda 1 mağdur bırakmadan haklarımızı eksiksiz olarak alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

1999 öncesi haklarımızı alana kadar yaş ve prim günü formüllerine hayır diyerek 5 bin prim günü 25 yıl erkekler ve 20 yıl çalışan kadınların gasp edilen haklarını alıp mağdur kaderdaşlarımızın emekli olması için mücadeleye devam edilecektir.

Gasp edilen haklarımızı alana kadar alansa alan meydan sa meydan diyerek hak aramaya devam ediyoruz EYT Namuslu bir hak arayışdır''