Arda GülerReal Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'e karşı oynayacağı ilk maçın kadrosuna alındı.

Real Madrid, bu akşam saat 22.00'de son şampiyon Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'daki karşılaşma nefesleri kesecek.

ANCELOTTI İDMANI DURDURDU, ARDA İLE KONUŞTU

Defensa Central'de yer alan habere göre Manchester City maçı öncesi gerçekleşen idmanda Carlo Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu.

Haberde şu ifadelere yer verildi: "İdmanda bir atakta Luka Modric orta sahayı topla birlikte geçti ve topu Arda'ya aktardı. Türk orta saha oyuncusu ise sol ayağıyla Joselu'nun istediği gibi gol atması için harika bir asist yaptı. Bu organize hücum, idmanda bulunan herkes tarafından alkışlandı."

Arda Güler'den Fenerbahçe itirafı: Daha çok para kazansınlar istedik Arda Güler'den Fenerbahçe itirafı: Daha çok para kazansınlar istedik

'İŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR!'

İtalyan teknik adam "Bu çocuklar işimi, kadro yapmamı çok zorlaştırıyor! dedi. İtalyan teknik adamın, yedek kulübesindeki oyuncuları nasıl kullanacağı konusunda hâlâ bazı şüpheleri var."

Editör: Ali Çetin