Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre KPSS'siz işçi alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru şartları neler?

BAŞVURU BİLGİLERİ

En az lise mezunu olmak/ daha üst öğrenimden mezun olan adaylarda başvuru yapabilir, kanunda belirtilen otobüs sürücü belgesine E ya da D sınıfı sahip olmak, 24 yaşını tamamlamış olmak ve 42 yaşından büyük olmamak

Bu şartların yanı sıra adaylarda 657 sayılı yasanın 48/5 maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak, sürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ve muayenelerine dair yönetmeliğe uygun tam teşekküllü hastanelerden sürücü olmasına engel yoktur" sağlık raporu almak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yayınlanan son dakika açıklamasında başvuruların başladığına yer verildi. Yapılan açıklamada "BUGSAŞ Genel Müdürlüğüne (Adres: Beştepe Mahallesi Mevlana Bulvarı No: 82 Kat: 3 Yenimahalle/Ankara) şahsen ya da https://ik.bugsas.com.tr internet adresinden saat 17.30'a kadar başvuru yapılabileceğine yer verildi.

Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman? Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman?