Galatasaray'da dahil olduğu kısa süre içersinde rekorlar kitabına adını yazdıran Mauro İcardi Beşiktaş maçında yeni bir rekora daha imza atmaya hazırlanıyor. 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 15 spor branşını iptal etti: Sebep tasarruf tedbirleri gösterildi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 15 spor branşını iptal etti: Sebep tasarruf tedbirleri gösterildi

Milli araya Bitexen Antalyaspor galibiyetiyle giren Galatasaray, moralii girdiği milli aranın ardından Beşiktaş'ı konuk ediyor. RAMS Park'ta bugün oynanacak dev maç 19.00'da başlayacak.

Galatasaray'ın gol makinası Mauro Icardi derbi performanslarıyla göz kamaştırıyor. 30 yaşındaki golcü Trendyol Süper Lig'de oynadığı derbilerin hiçbirini boş geçmedi.

Mauro Icardi, Fenerbahçe'ye karşı 2 gol, 1 asist, Beşiktaş'a karşı 3 gol ve Trabzonspor'a karşı 3 gol ile oynadı. Yıldız oyuncu 6 derbi maçında 8 gol kaydetti.

Derbide attğı gollerle Heorge Hagi'nin rekorunu egale etmişti. Icardi bugün Beşiktaş ağlarını havalandırması halinde Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Mauro Icardi bu sezon 14 maçta 12 gol, 2 asistle Galatasaray'ın gol yükünü çekti.