Uzun soluklu popüler dizi Arka Sokaklar 17.sezona hazırlanırken dizinin kadrosunda ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. 

Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar, yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşacakken seyirciyi üzecek ayrılık haberleri peş peşe geliyor.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapılı'dan boşandı! İşte ilk açıklama Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapılı'dan boşandı! İşte ilk açıklama

16 yıldır Mesut Komiser karakterine can veren Şevket Çoruh'un diziye vedası hayranlarını üzmüştü. Usta oyuncunun tiyatro sahnesine dönmek için diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Çoruh'tan sonra Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esmeye devam ediyor.  Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokaklar'da Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü ve Aslı karakterini canlandıran Deniz Çatalbaş diziye veda etti. 

Daha önce de 3 sezondur Cemal Şahin karakterini canlandıran Yiğitcan Ergin veda etmişti. 

Bu ayrılıkların ardından uzun süredir büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin reytinglerinin yeni sezonda nasıl olacağı da merak konusu oldu.