Artvin Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, iddialara göre yemek yediği restoranda döneri beğenmedi.

6 Kasım Pazartesi günü öğle saatlerinde yaşanan olayda Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçedeki bir restorana 2 misafiriyle geldi.

Aile salonunda oturan Meral, garsona cağ döner siparişi verdi.

Seçil Erzan davası genişliyor! Şoke eden gelişme: Müşteki sayısı 27'ye çıktı Seçil Erzan davası genişliyor! Şoke eden gelişme: Müşteki sayısı 27'ye çıktı

Garson, işletmelerinde iş yoğunluğu nedeniyle saat 11.00'den sonra cağ döner kesmediklerini porsiyon olarak getirebileceklerini belirtti.

Bunun üzerine Kaymakam Meral, porsiyon döner siparişi verdi.

Misafirleriyle birlikte dönerlerini ve tatlılarını yiyerek çaylarına içtikten sonra kasaya doğru yönelen Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanında sesli bir şekilde işletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavı, sütlacı beğenmediğini dile getirdi ve hesap ödemeyerek işletmeden ayrıldı.

DÖNERCİ KONUŞTU: "BİZİ ÜZMÜŞTÜR"

Olayın yaşandığı işletmenin sahibi Ferhat Kodat, konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:

”Kısa süre önce yeni ilçemize taşındık. Zaten zor bir süreç geçiriyoruz. Kaymakamımızın, davranışı bizi üzmüştür. Hesabı ödemesin, canı sağ olsun fakat müşterilerimizin yanında bizi rencide etmesi beni ve çalışan arkadaşlarımızı üzmüştür.

İlk kez işletmemize geliyor. Herkese diğer müşterilerimize nasıl hizmet ediyorsak kaymakamımıza da aynı hizmeti verdik. Kasaya gelip bağırarak 'Yemeği beğenmedim, tatlıyı beğenmedim bu yüzden hesap ödemiyorum' deyip çıktı gitti. Biz de canı sağ olsun deyip kendilerine kolonya ikramında bulunduk.”