Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin 'Bihter' ismiyle filminin çekileceğinin açıklanmasının ardından gerek film gerekse oyuncu kadrosu eleştirilerin odağı oldu.

Film daha çıkmamışken çok konuşula oyuncu kadrosundan birlikte fotoğraflar gelmeye başladı. 

YENİ ADNAN VE BEHLÜL'DEN İLK POZ

Merakla beklenen Bihter filminde Adnan Bey'e can verecek olan Osman Sonant ile yeni Behlül'ü Boran Kuzum'un bir araya geldiği fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan'ı Osman Sonant ve Behlül'ü Boran Kuzum'dan ilk kare geldi

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

"ADNAN, BEHLÜL'DEN DAHA YAKIŞIKLI"

Öte yandan Bihter'in yeni Adnan'ı ve Behlül'ü sosyal medya kullanıcıları tarafından bir kez daha eleştiri yağmuruna tutuldu. çok eleştirilmişti. Adnan Bey'i oynayacak olan Osman Sonant'ı Bühlül'ü oynayacak Boran Kuzum'dan daha yakışıklı bulan sosyal medya kullanıcıları "Adnan daha yakışıklı, Behlül'e bakmam" yorumları yaparken ünlü oyuncu Osman Sonant'ın yeni rolü için tarzında değişiklik yaptığı gözlerden kaçmadı.   

Filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan canlandıracak.