Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralana kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ölenlerin sayısı 13'e yükseldi.

Edinilen bilgilere göre  İskenderun-Antakya kara yolunda dün sürücüsünün kimliği tesbit edilemeyen kamyon sürücüsünün Topboğazı mevkisinde Mehmet Garip Şeyhanlı'nın kullandığı çekici ile çarpıştıktan sonra karşı şeride geçerek yol kenarında asker uğurlama töreni için bekleyenlere çarptığı kazada yaralanan 31 kişi arasındaki Gülşen Koyuncu, kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan çalışmalara rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden çekicinin sürücüsü Mehmet Garip Şeyhanlı'nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından cenaze nakil işlemleri için yakınalarına tespit edildi.

Meteoroloji'den lodos uyarısı! Bu illere dikkat... Meteoroloji'den lodos uyarısı! Bu illere dikkat...

Şeyhanlı'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya gönderildi. Kazada yaşamını yitirenlerden 4'ünün kimlik tespiti için de yakınlarından doku örneği alındı.

Askere gidecek üç kişinin otobüslere bindirilerek uğurlanması için yakınlarının kazanın olduğu bölgede bir araya geldiği öğrenildi.