Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu

Yahşi Cazibe ve Ufak Tefek Cinayetler gibi popüler projelerde yer alan ve en son Masumlar Apartmanı dizisinde ekranlara çıkan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'ndan ayrılmıştı. 

Mahkum, Ayla ve Çocuk gibi popüler projelerde yer alan İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün evlilik haberi beklenirken ayrılmaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Son zamanlarda ekranlarda görünmeyen Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabında takipçisine verdiği cevap ile gündem oldu. Aslıhan Gürbüs kendisine karşı yapılan yoruma kayıtsız kalamadı. Instagram hesabını aktif kullanan oyuncu köpek ile olan fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"Bence artık çeneni kapamalı"

Yoruma çok sinirlenen ve kayıtsız kalamayan Aslıhan Gürbüz takipçisine, "Bence artık çeneni kapamalı, bu hesaptan defolup gitmelisin. Kendini kimin yerine koyuyorsan yallah oraya." ifadeleriyle sert bir cevap verdi.