"Atama olacak, kısa sürede açıklayacağız." sözünün üzerinden 71 gün geçti ve hala MEB tarafından müjdeli haber verilmedi. 

Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor!

2021 KPSS puanı ile atama bekleyen öğretmen adayları, 50 bin atama talep ederken aylardır sabırla bekleyiş artık atama duyurusu ile sonlanmalıdır.

Yıllardır atamasının yapılmasını bekleyen yüz binlerce öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanmayı bekliyor. Bakan Özer'in kesin olarak atama olacağını ifade etmesine rağmen atama duyurusunun gelmemesi öğretmenler kanadında tepkiye yol açmış durumda.  Kendilerine verilen sözün arkasında durulmasını isteyen öğretmen adayları hem sosyal medyada hem de kurdukları irtibatla tepkilerini göstermeye devam ediyor.

Twitter üzerinden sık sık etkinlik yaparak seslerini duyuran öğretmenler ülke gündeminde kalarak kendilerini yetkili mercilere göstermeyi sürdürüyor. 

Eğitim kalitesinin arttırılması için atama bekleyen öğretmen sorununun bir an önce çözülmesi gerekmektedir. Unutmayın ki öğretmenler bu ülkenin geleceğidir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, "Öğretmenler!... Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. . Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…"