Bu ay izleyiciyle buluşacak olan "Baladın" belgeseli,  A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit’in yıldız oyuncusu Hande Baladın'ın kariyerine odaklanıyor.

Belgeselin detaylarına ilişkin Red Bull'dan açıklama yapıldı. Açıklamada, belgeselin, Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine yoğunlaştığı belirtildi.

GÖSTERİME NEREDE GİRECEK?

Bu ay içinde vizyona girmesi beklenen belgeselin, Red Bull TV’de gösterime gireceği öğrenildi.

Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları, belgeselde öne çıkan noktalar arasında bulunuyor.

"GERÇEKTEN GURUR VERİCİ"

Hande Baladın, belgeselin uzun emekler sonunda ortaya çıktığını belirterek, "İsmimi taşıyan bir belgeselin yapılması benim için gerçekten gurur verici. Muhteşem bir ekip ile böylesine güçlü bir yapım gerçekleştirdiğimiz için Red Bull’a teşekkür ediyorum. Umuyorum belgesel izleyicinin de beğenisini kazanır." şeklinde açıklamada bulundu.

Volkan-Zeynep Demirel çifti boşanıyor! 13 yıllık evlilik neden bitiyor? Volkan-Zeynep Demirel çifti boşanıyor! 13 yıllık evlilik neden bitiyor?

Belgeselde yer alan önemli isimler arasında, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz yer alıyor.

Editör: Öznur Kaya