Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana gelen korkunç olay kadına şiddetin günden güne arttığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Yeni Haber Başlığı

31 yaşındaki G.Ç. dini nikahlı eski eşi Y.Ö.'nün (33) barışma teklifini kabul etmemesi üzerine sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı. Bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. 

Yeni Haber Başlığı

Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen G.Ç.'nin yüzü tamamen parçalanırken tek gözünü kaybetme ihtimali de bulunuyor. 

Öte yandan, eski çiftin 10 aylık da bir çocuklarının olduğu öğrenildi.

Yeni Haber Başlığı

"Bütün kadınlar gibi ölmek istemiyorum"

Hastanedeki tedavisi devam eden G.Ç. şu sözlerle yetkililerden yardım istedi: 

Beni bu hale koyanın müebbet yemesini istiyorum. Hiçbir kadın susmasın. Bugün bana, yarın size. Ailemi, çocuklarımı tehdit ediyor, müebbet yemesini istiyorum. İçeriden, dışarıya çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak.

Ölmek istemiyorum. Bütün kadınlar gibi ölmek istemiyorum, çocuklarımı istiyorum, başka bir şey istemiyorum ben. Ne olur yardım edin.

Şüpheli tutuklandı

Eski eş Y.Ö. olaydan bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. 

Emniyetteki işlemleri sonrasında Pamukova Adliyesi’ne sevk edilen Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batılı ülkelerin tek ses İsrail'e dur demeleri gerekiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batılı ülkelerin tek ses İsrail'e dur demeleri gerekiyor