Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, geleneksel Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Aşure dağıttı. Aşure dağıtımına
Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ve SESOB Başkanı Hasan Alişan, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Sakarya İl Başkanı Fatma Canan Küsmez, belediye başkanları ve parti başkanları katılım gösterdi.

BAŞKAN VE VEKİL İLE BİR ARAYA GELDİ

Aşure etkinliğine katılan Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Sakarya İl Başkanı Fatma Canan Küsmez burada Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ile bir araya geldi. Başkanı Hasan Alişan ile Çıraklık üzerine konuşan Başkan Küsmez, Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ile makamında istişarede bulunacağını dile getirdi.

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARINA MÜJDE VERDİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat kaya ile de bir araya gelen Başkan Küsmez, Milletvekili Kaya'dan müjde aldığını belirtti. Miletvekili Kaya'nın derneği ve federasyonu yakından takip ettiğini ve çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Başkan Küsmez, çıraklıkla ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi. Başkan Küsmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüştüğünü belirten Milletvekili Murat Kaya'nın Bakan Işıkhan'ın çalışmaları bitirelim talimatı verdiğini söyledi. 

Aynı zamanda Başkan Küsmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşerek durumu ilettiğini ve Milletvekili Murat Kaya'nın Bakan Işıkhan'ın çalışmaları tamamlama talimatı verdiğini dile getirdi. Bu haber, staj ve çırakların sorunlarıyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğüne dair olumlu bir gelişmeye işarettir. 

EMADDER adına 'kademeli emeklilik' TBMM'de yankılandı! EMADDER adına 'kademeli emeklilik' TBMM'de yankılandı!

KAYNAK:Sakaryayenihaber- Ebru Bulut