Issız bir adada hayatta kalmay mücadelesi veren birbirinden yetenekli yarışmacılar arasından yalnızca bir kişi birinci olacak. Finale adım adım giderken en son oynanan dokunulmazlık oyununda Evrim Keklik adaya veda etti.

Survivor'ın 128'inci bölümde; kaptanlık oyununu erkeklerde Atakan, kadınlarda Nagihan kazandı. Takımlarını kuran ikiliden Atakan; Ogeday, Nisa, Hikmet ve Berkan'ı seçti. Nagihan da Adem, Anıl, Ayşe ve Batuhan ile takımını kurdu.

"Batuhan seçmeler sırasında çok mızmızlanıyorsun yapma bunu. Gerek yok" diyen Adem'e yanıt veren Batuhan, "Mızmızlanmıyorum. Zaten bir şey söylememek için o hareketi yaptım. Yoksa 'Neden hemen Adem dediniz?' diye sormam gerekirdi" dedi.

"BATUHAN POTADAN KORKUYOR"

Konseyde konuşan Ayşe, "Adem abi bu atışta iyi olduğu için dışarda kalmasın dedik. Ancak ilk sayısını alan Batuhan da 'Ben oynamak istiyorum" dedi. Batuhan iki tur dışarıda kalınca buna bozuldu. Onun vücut diliyle yaptığı hareket de Adem'i rahatsız etti. İkisinin gerginliği takıma yansıdı. Batuhan'ın ısrarla oyunu çıkmak istemesi bencilceydi. Henüz bireysel değiliz. Bunu sonrasında adada da konuştuk. Ama Batuhan bana "Boş konuşma, sen karışma" gibi tepkiler gösterdi. Ben Batuhan'ın potaya girmekten korktuğunu düşünüyorum" dedi.

"ÜÇ MAYMUNU BİLE OYNAYAMIYOR"

Ayşe'ye yanıt veren Batuhan, "Çok güzel anlatıyor ama bir de benden dinleyin olanları. İlk turda Atakan'la oynadığım oyunu kazandım, sonra zaten Berkan beni seçti. Zaten biri dışarıda kalacak, 'Kim seçsin?' denilince hemen 'Adem' dendi. Ben de ses çıkarmadım sadece ellerimi yukarı kaldırdı. Ama sonrasında 'Sen kendini ön plana attın, Adem senin yüzünden dışarda kaldı' denildi. Ben zaten seçim yapmadım. Adada seslerimiz yükseldi, ancak Ayşe'den sürekli bir 'evet, evet' tarzında arka fon var. Anıl da bu hareketi yaptı deyince de Ayşe 'Görmedim ama Anıl o hareketi kaybettiği için yaptı' diyor. Görmediysen, duymadıysan konuşmayacaksın. Kız üç maymunu bile oynayamıyor" dedi.

"HAKSIZLIKTAN KORKUYORUM"

Sözlerine "Ayşe'ye tek bir konuda katılıyorum" diye devam eden Batuhan, "Son 20 gün kala ben buraya tırnaklarımla kazıyıp gelmişim. İşte tam bu ara birinin çıkıp engelli bir kardeşimizden hikaye yaratmasından korkuyorum. Burada bir mağduriyet hikayesi yaratılmaya çalışılıyor. Ben haksızlıktan korkuyorum. Geçen yıl benim hakkımı yedin. 'Potadan korkuyor' diyor. Hadsiz. Benim midem kaldırmıyor. Son dokunulmazlıkta yapılan şeyi affetmiyorum. Adem-Atakan mevzusu olduğunda Nisa'ya gidip yüzünü ekşiterek Adem demesini kaldıramıyorum. Hangi yüzüyle konuşacağını şaşırdım. Hep böyle şeyler yapıyor. Küçük hesaplar değil, büyük balık peşinde. Sen böyle yaptığın için geçen yıl bu kadar olayı yaşadım ben" diye devam etti. 

Fahriye Evcen'e övgü yağdı! Bakıcısız tatile çıktılar Fahriye Evcen'e övgü yağdı! Bakıcısız tatile çıktılar

İŞTE HAFTANIN İLK ELEME ADAYI

Takımda en çok oyu alarak yeni haftada potaya giden ilk isim Ayşe oldu.