Sosyal Güvenlik Kurumu’nda 8 Eylül 1999'dan önce stayjer ve çırak kaydı bulunanlar sigortalılık süresi ve prim günü koşullarını karşıladıkları takdirde yaş şartı aranmadan emekli olabilmek istiyorlar. Staj ve çıraklık mağdurları sosyal medyada sık sık etkinlik düzenleyerek, çeşitli partilere ve il başkanlarına ziyaretlerde bulunarak seslerini yetkililere duyurmak için mücadele ediyor.

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Platformu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ünsal Tokuç ziyaretlerinden sonra Çarşamba ilçe teşkilatına dosya sunmak üzere tekrar yola çıktı.

Staj ve Çıraklar Samsun Platformu Üyeleri, BBP Çarşamba İlçe başkanı Sn.Ali Kemal Totuk ve Başkan Yardımcısı Yusuf Bekar ’a dosya sunarak, mağduriyet hakkında bilgi verdi. Başkan totuk,  staj sigortası mağduriyeti konusunda da her zaman emekçi kardeşlerimizin yanında olduklarını ve mağdurların hak mücadelesine destek vereceklerini söyledi. 

Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür! Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür!

Totuk, Meslek liselerinin gelişmesi için staj sigortası sorununun çözülmesini desteklediğini sözlerine ekledi.