Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan popüler dizi Behçat Ç. kadrosu günden güne genişliyor.

Acun Ilıcalı'nın mont fiyatı görenleri şaşırttı Acun Ilıcalı'nın mont fiyatı görenleri şaşırttı

Ana oyuncuların yanında birçok yeni oyuncuyu da kadrosuna katmaya devam eden Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. BluTV'de seyirci karşısına çıkmak için hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu'nu kızı Derin Beşikçioğlu'nun da dizide oynayağı iddiaları Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılmıştı. 

Altuntaş, Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi oyuncuların da dahil olduğunu  açıklamıştı. 

Haber Global'de yer alan habere göre, Yemin dizisiyle adını büyük kitlelere duyuran son olarak da Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren Özge YağızÇekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. kadrosuna katılacak.

Her bölümde farklı cinayetlerin işleceği dizide rol alacak olan Özge Yağız, Behzat Ç. karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu ile karşılıklı oynayacak.