Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde heyecan dorukta. Dizinin sıkı takipçileri yeni gelişmeleri dikkatle takip ederken saldırıya uğrayan Cezayir'in yeni bölümde ne yapacağı merak konusu oldu. Peki Leyla ve Suna, Cezayir'in kararına nasıl tepki verecek? İşte detaylar...

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

Ben Bu Cihana Sığmazam 37. Bölüm Konusu

Cezayir, ilah yüklü gemisi kaçırılan ve saldırıya uğrayan bir adamdır. Dayılar Masası'nın liderliğini üstlenmek için ailesiyle birlikte İstanbul'a geri dönmeye karar verir. Fakat bu karar, Leyla ve Suna adlı iki kızı tarafından eleştirilir. Onlar, tehlikeli ve şiddet dolu eski hayatlarına geri dönmek istemezler. Cezayir, Dayılar Masası'nı topladığında, aralarında bir hain olduğunu ve onu ortaya çıkarmak için her şeyi yapacağını söyler. Bu sözler, Dayılar'ın hoşuna gitmez. Cezayir, aynı zamanda Müttefikler adlı gizli bir örgütün kimlerden oluştuğunu ve gemisinin nerede olduğunu bulmak ister. Ona saldıran helikopterin izini sürmeye başlar. Ancak Müttefikler'in onun silahlarını terör örgütüne satmak üzere olduğundan habersizdir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları

Oktay Kaynarca (Cezayir), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)