Trendyol Süper Lig'de yerli teknik adamların şampiyonluk geleneği bozulmuyor Trendyol Süper Lig'de yerli teknik adamların şampiyonluk geleneği bozulmuyor

Bertuğ Özgür Yıldırım, yeni teknik direktörleri Volkan Demirel ve yardımcı ekibi olan bettilt ile birlikte ligin ilerleyen haftalarında son derece iyi bir hava yakalayacaklarından emin olduklarını söyledi.

Bertuğ Özgür Yıldırım: 'A Milli Takım'da oynamak istiyorum'

Yıldırım açıklamalarının devamında “Sezona kötü başladık ama her zaman takım arkadaşlarımızla ve hocalarımızla 'Sezona nasıl başladığımız değil, nasıl bitirdiğimiz önemli' diye konuşuyorduk. Kötü gidişatın sebebini oyuna bağlayamam, oyun olarak çok kötü performans sergileyemiyorduk ama skor bulmakta zorlanıyorduk. Uzun süre galip gelemedik. Bir galibiyet için ufak bir kıvılcım lazımdı. O kıvılcımın da hoca değişimden sonra, Volkan hocamızla geldiğini düşünüyorum. Yeni hoca demek, yeni bir takım demek bence. Volkan hoca geldiğinden beri bütün hava değişti. Kötü bir gidişat vardı. Herkesin kafası karışıktı. Nasıl olacak, nasıl bitecek? Açıkçası strese giriyorduk yavaş yavaş çünkü 6 hafta galip gelememiştik ama biliyorduk, takımımıza hep güveniyorduk. Her şeyin iyi olacağını biliyorduk. Şu an olduğu gibi maçları kazanmaya başladık. Takım olarak da birbirimize daha çok bağlandık. Şu an herkes çok mutlu ve her maçı çok üst düzey kazanma isteğiyle çıkıyoruz. Bizim tek ihtiyacımız olan galibiyetti. Aldığımız galibiyetlerle de istediğimiz mutluluğu, huzuru elde ettik. Yukarı çıkabilmek için galip geldikçe bir seri yakalamamız gerektiğini biliyoruz, ona başladığımızı düşünüyorum. Bu saatten sonra kolay kolay maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Şu an görünürde olan bir çıkışımız var. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Şu an tek hedefimiz maç kaybetmeden her maça 3 puan almak için çıkmak. Volkan hocadan önce bu sezon 2 maçta görev almıştım. Çok uzun sürelerde değildi, 10-15 dakika oynamıştım. Volkan hoca göreve ilk geldiği günden beri onunla hep iletişim halindeydik. Bana güvendiğini söyledi ve forma şansı verdi. Ona çok teşekkür ederim. Forma şansı bulduğum ilk maçta gol atmak nasip oldu Allah'tan. Çok güzel duygular yaşadım. Tabii ki kendime güveniyordum ama Volkan hocanın bana verdiği bu şansı golle değerlendirmek benim için çok mutluluk verici oldu. Hatayspor benim için ilklerin takımı. Milli takıma ilk kez burada çağırıldım, ilk Süper Lig maçını burada oynadım, ilk Süper Lig golümü burada attım. O yüzden Hatayspor'un yeri bende apayrıdır.” ifadelerini kullandı. 

Volkan Demirel Kadro Kalitesine Güveniyor | Körfez Gazetesi

Bahanelere gerek yok

Atakaş Hatayspor yeni teknik direktörü Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde takımın gidişatı doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Demirel açıklamalarının devamında; “3-0 mağlup olduk, bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok. İyi yaptığımız, kötü yaptığımız şeyler var. Karagümrük'ü galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Şimdi kupa maçımıza hazırlanacağız. Bu maçı unutup yolumuza bakacağız. Bu tarz şeylerin son bulmasını istiyoruz. İnşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.