Beşiktaş en çok sorun yaşadığı bölgeye takviye yapmaya hazırlanıyor!

Beşiktaş Haberleri, Puan Durumu ve Fikstür | NTVSpor

Savunma hattında yaşadığı sorunlar ile başeden Beşiktaş'ta transfer sezonunun başlamasına az bir süre kala hareketli dakikalar yaşanıyor.

Beşiktaş v Konyaspor | 7 Haziran 2023 | Goal.com Türkçe

Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın disiplinsiz hareketleri ve takıma ayak uyduramamasından dolayı yönetim yıldız isimleri kadro dışı bırakmıştı.

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Aziz Yıldırım'dan ilk sözler: Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım'dan ilk sözler: Adaylığımı açıklayacağım

ARANAN KAN SÜPER LİG'DE BULUNDU!

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacak olan Beşiktaş,  Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo'yu gözüne kestirdi.

Tümosan Konyaspor – Resmi İnternet Sitesi Zeljeznicar Kulübü ile dostluk  maçında karşılaşacağız

Konyaspor'un geçtiğimiz sezonun başında MLS ekibi San Jose'den 495 bin euro bonservis bedeli karşılığında takıma dahil olan  1.84 boyundaki 31 yaşındaki stoper  bu yıl yeşil Konyaspor ile 15 karşılaşmada top koştururken, başarılı bir perfomans sergiledi.

Beşiktaş'ta Hedef Konyaspor'un Kosta Rikalı Stoperi Francisco Calvo -  Kelkit Gazetesi - Tokat Haber - Erbaa Haber - Son Dakika Haber

11 Ocak'ta sözleşmesi bitecek olan stoper 2022 Dünya Kupası'nda yer alarak Milli Takımı'nda 89 maça çıkarken 11 gol kaydetti.