Trendyol Süper Lig Haberleri

Trendyol Süper Lig haberleri ve güncel Trendyol Süper Lig gelişmeleri, Trendyol Süper Lig ile ilgili tüm video, Trendyol Süper Lig fotoğrafları ve Trendyol Süper Lig haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Avrupa liglerinde sezon sonu yaklaşıyor. Transfermarkt sitesi, Avrupa liglerinde asist krallığı listesi hazırladı.

Spor

Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Kayserispor'da teknik direktör Buruk Yılmaz, Fenerbahçe'ye meydan okudu.

Spor

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan Galatasaray, şampiyon olması halinde dev bir gelir elde edecek.

Spor

Spor medyası Fenerbahçe'nin Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçın ardından İsmail Kartal'ı eleştirdi.

Spor

Galatasaray, 37 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Mertens'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Spor

Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra tek kulvarda mücadele eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Spor

Galatasaray'da üst üste 2. şampiyonluğu için sağlam adımlarla ilerleyen Okan Buruk, kariyer planını yaptı. Gözünü Fatih Terim'in rekoruna dikti.

Spor

Trendyol Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı.

Spor

Fenerbahçe'de 2 dönem teknik direktörlük yapan ve takımı en son şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal, kulübün başkanı Ali Koç'u eleştiri yağmuruna...

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor ile 0-0 berabere kalınan maçın ardından flaş açıklamalar yaptı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibiyle golsüz berabere kaldı ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'dan bir maç eksiğiyle 7 puan geride bulunan Fenerbahçe, iddiasını sürdürmek için Konyaspor deplasmanına çıkıyor.

Reklam Bloğu
//