Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı performansıyla taraftarın tepkisini çeken Kara Kartal Şenol Güneşin Takımın başına getirilmesiyle birlikte yükselişe geçerek,

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den şok karar Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den şok karar

2022-2023 sezonunu 3. sırada bitirmişti. Takımın yanı sıra kulübe getirilen teknik adamların eleştirilirken İsmail Valerin ile yollarını ayırmıştı.

Gelecek sezona iddialı bir kadro kurarak şampiyon olmak isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına devam eden yönetim birçok isimle temas kuruyor.

10 Temmuz'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamalarla sosyal medya da gündem olmuştu. Yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  "Bana göre bu sezon şampiyonluk şansımız yüzde 99. Daha hazırızTransferler ne kadar gizli yapılırsa o kadar faydalı oluyor. İyi transferler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

"BEŞİKTAŞ YILDIZ OYUNCUYU KADROSUNA KATTI" 

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah-beyazlılar, Milan'da forma giyen Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic'in transferinde mutlu sona ulaştı.

29 yaşındaki oyuncu İstanbul'a geldi. Rebic'i taşıyan uçak, yaşanan rötar nedeniyle 1 saat gecikmeli olarak Atatürk Havalimanı Özel Havacılık'a indi. Beşiktaş'ın Rebic'in bonservisi için Milan'ı 500 bin euro ve bonuslarla ikna ettiği belirtiliyor. 2 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Hırvat sol kanata da yıllık 2.5 milyon euro verilecek.