Transferde rakiplerine nazaran sessiz kalan Beşiktaş, eski yıldızı Anderson Talisca için harekete geçti. Talisca için Al Nassr'a 10 milyon euro net + 2 milyon euro bonus teklifi götüren siyah-beyazlı yönetim teklifini arttırarak Arabistan kulubünün tekrardan kapısını çalacak. İşte haberin detayları...

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Yönetimden Anderson Talisca kararı!

Uğurcan Çakır'dan gerginliğe yönelik açıklama! Özür diledi Uğurcan Çakır'dan gerginliğe yönelik açıklama! Özür diledi

Beşiktaş'ta gözler Anderson Talisca transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar, eski yıldızını tekrar geri getirmek için düğmeye bastı. 

Beşiktaş yönetimi, 29 yaşındaki futbolcu için kulübü Al-Nassr'la görüşmelere başladı. Yıldız futbolcu için kesenin ağzını açan yönetim Suudi Arabsitan ekibine 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Ancak bu teklifin yetersiz olduğu kanaatine varılınca teklifin revize edilmesi gerektiği konusunda ortak payda da buluşuldu.

Yönetimin, taraftarın çok istediği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için tüm şartları zorladığı ifade ediliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği Talisca'nın yıllık maaşının bir kısmının ise bulunacak bir sponsor tarafından karşılanması gündemde.

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Talisca 80 maça çıkıp 37 gol, 14 asistlik performans sergiledi.