PFDK cezaları duyurdu PFDK cezaları duyurdu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. hafta Rizespor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi ile kazandığı 29 puanla 6. sırada kendine yer bulurken Karadeniz takımının ise 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle elde ettiği 29 puanla 5. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK ŞOKU!

Beşiktaş’ta 7 futbolcu Rizespor karşısında şans bulamayacak. Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Omar Colley ile Daniel Amartey kadroda yer alamayacak. Kadro dışı bırakılan ve Kamerun Milli Takımı'na davet edilen Vincent Aboubakar ile Valentin Rosier ve Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya'ya kiralanan Jean Onana'yla, sarı kart cezalısı Salih Uçan Rizespor maçında oynayamayacak. 

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu kadroda şu isimlere yer verdi,"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy."