Beşiktaş'ta, Giresunspor maçının ilk yarısında sakatlık yaşayan ve oyuna devam edemeyen Romain Saiss gelecek haftaki Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael maç sonu, Saiss için, "Romain Saiss'in kaç hafta oynayamayacağını bilemiyoruz. Büyük ihtimalle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek." dedi.

Giresunspor maçının 13. dakikasında topu uzaklaştırmak isterken sakatlık geçiren Saiss, oyundan çıkmak zorunda kalmış ve yerini Emrecan Uzunhan'a bırakmıştı.

Valerien Ismael'den Giresunspor maçı sonrası açıklamalar

Süper Lig'de Giresunspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Valerien Ismael'in açıklamaları;

''Zor bir maçtı. Rakipten ötürü değil zeminden ötürü zor maçtı. Daha da fazla gol atmamız lazım. Mesela, 4-0 olabilirdi. Daha kolay olabilirdi. Maç içerisinde Saiss sakatlandı, yerine giren Emrecan sakatlandı. Bu sakatlık işimizi zorlaştırdı. 1 kişi eksik oynadık diyebilirim. Gösterdiği mantalite çok kıymetli. Bu durumdan ötürü zorlandık. 3 puandan ötürü mutluyuz. Hak ettiğimiz bir 3 puandı. Zor bir maçtı ama rakipten değil, zeminden, atamadığımız gollerden. İki stoperimizin sakatlanması, başka bir futbolcu için şans doğuracak. Sakatlananların yerine oyuncu koyacak kalitemiz ve kadro derinliğimiz var. Özellikle stoper pozisyonunda bu derinlikten bahsedebiliriz.''

Trendyol Süper Lig'de 36. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Trendyol Süper Lig'de 36. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı