Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi ve heyetinin helikopter kazası bizleri derinden üzmüştür Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi ve heyetinin helikopter kazası bizleri derinden üzmüştür

Okulların yarın tatil olup olmayacağına yönelik iddialara ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. 

MEB yaptığı açıklamada o iddiaları yalanlayarak, okulların yarın resmî tatil olmadığını bu çağrıların sendikalı öğretmenleri ilgilendirdiğini duyurdu.

"MÜCADELE ETMEYE KARARLIYIZ"

Bugün gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, dört eğitim sendikasıyla bir araya geldi. Görüşme sonrasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, şu ifadelerde bulundu:

"Bizler, öğretmenlerimize ve eğitim ailemizin her bir ferdine yönelen her türlü şiddeti ülkemizin geleceği ve varlığına yapılan bir saldırı olarak nitelendiriyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Meslektaşlarımıza yapılan bu tür çirkin saldırıların son bulması için tüm gücümüzle mücadele etmeye kararlıyız. Bu konuda bizzat Cumhurbaşkanımız, sürecin sonuna kadar takipçisi olmamız konusunda bizleri talimatlandırdı. Bakanlık olarak bizler de bu tür olaylarla karşı karşıya kalanarkadaşlarımızla ilgili başta yargı süreçlerini bizzat müdahil olup takip etmek olmak üzere alabileceğimiz bütün tedbirlerle birlikte alıp her türlü adımı atmaya kararlıyız."

Kaynak: T24