Krizlerle boğuşan Beşiktaş'ta yeni bir olay patlak verdi. Burak Yılmaz o ismi takımdan kovdu. İşte olaya dair son durum.

Trendyol Süper Lig'de  Gaziantep FK'yı ağırlayacak olan Beşiktaş'ta yeni bir olay daha yaşandı. Sezon başında transfer olduğu siyah-beyazlılarda beklenen performansı sergileyemeyen Ante Rebic'in Burak Yılmaz tarafından idmandan kovulduğu iddia edildi.

Beşiktaş'a katkı sağlayamayan ve son 3 maçta 2 mağlubiyet alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, bu akşam ligin 10. hafta maçında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'da sakat ve eksik futbolcuların fazla olması Burak Yılmaz'ı düşüdürüyor. Son olarak maça saatler kala teknik sorumlu Burak Yılmaz, disiplinsiz tavırları nedeniyle Ante Rebic'i antrenmandan kovduğu iddia edildi. Dün yapılan idmanda isteksiz davranışları göze çarpan Hırvat Yıldız, Burak Yılmaz tarafından idmandan çıkarıldı.

KAMPA YETİŞMEDİ

Milan'da kamp dönemini geçiren Ante Rebic, takıma uyum sağlamakta zorluk çekerken, fizik olarak da takımın gerisinde olması nedeniyle bir türlü istenileni veremedi. Maçlara genellikle yedek olarak başlayan Rebic, sadece UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde Neftçi Bakü ile İstanbul'da oynanan mücadeleye ilk 11'de başlamıştı, ancak ilk devre sonunda oyunda kalamadı.

MKE Ankaragücü ile Corendon Alanyaspor, puanları paylaştı MKE Ankaragücü ile Corendon Alanyaspor, puanları paylaştı