Tarihinin en kötü dönemlerinden birisini geçiren Beşiktaş'ta yeni sezon için kadro yapılanması düşünülmeye başlandı.

EN YOĞUN GÜNDEM GİDECEKLER KONUSUNDA

Siyah beyazlı ekip, takımdan gönderilecek futbolcular hakkında çalışmalara başladı. Deneyimli teknik adam Santos ve Başkan Hasan Arat, gönderilecek futbolcular hakkında fikir alışverişine başladı. 

Kadrosunda 18 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş, hem kontenjan açmak hem de maaş yükünden kurtulmak için bazı oyuncularla yollarını ayıracak. 

Sözleşmeli 18 yabancısı fubolcusu bulunan Beşiktaş, yeni kurala göre kadrosuna 12 isim yazabilecek. Mevcut yabancılardan Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Badra Cisse kiralık olarak farklı kulüplerde forma giyiyor.

6 FUTBOLCU KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Rosier'i kiralayan Nice, Fransız futbolcunun opsiyonu kullanmayı planlarken diğer oyuncular ise yüksek ihtimalle takıma dönecek. Onana, Hasic, Montero ve Cisse dışında Ante Rebic ile Chamberlain de kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor.

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı

MULEKA İÇİN TEKLİFLERE BAKILACAK, GHEZZAL'IN OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Öte yandan Beşiktaş'ta, bu 6 oyuncu ayrılsa dahi sadece bir kontenjanlık yer olacağı için Kongolu futbolcu Jackson Muleka'ya da gelecek bonservis teklifleri değerlendirilecek. Ayrıca mukavelesi sona eren Rachid Ghezzal'ın opsiyonu kullanılmayacak.

Editör: Ali Çetin