Fernando Santos Haberleri

Fernando Santos haberleri ve güncel Fernando Santos gelişmeleri, Fernando Santos ile ilgili tüm video, Fernando Santos fotoğrafları ve Fernando Santos haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Fernando Santos ile de yollarını ayıran Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışları sürüyor.

Spor

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör değişimi çok popüler hale geldi. En son da fatura Fernando Santos'a kesildi.

Spor

Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yollarını ayırdıkları Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile vedalaştı.

Spor

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, 4 maçlık 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla bir toplantı yaptı.

Spor

Beşiktaş, büyük umutlarla getirilen Portekizli teknik adam Fernando Santos ile gelecek sezon devam etmeme kararı aldı. İşte detaylar...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, 1-0 önde götürdüğü mücadelede uzatmada yediği golle 1 puana razı oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan futbolculara uyarı geldi.

Spor

Siyah-Beyazlılar’ın ligdeki önlenemez düşüşü sonrasında oklar, Fernando Santos’a çevrildi. Deneyimli teknik adam, taraftardan da büyük tepki aldı.

Spor

Beşiktaş, derbinin ardından çıktığı Gaziantep deplasmanından puansız ayrıldı. Beşiktaş'ın skor üretme sorununu çözemeyen Santos, eleştiri oklarının hedefinde!

Reklam Bloğu
//