Son olarak "O Ses Türkiye" adlı yarışma programında izlediğimiz Beyazıt Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 2018'den beri yayınlanmayan Beyaz Show'un tekrar başlayacağını müjdelemişti.

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show hakkında yeni açıklama

Beyazıt Öztürk'ün “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanması ve Acun Ilıcalı'nın da konuyla ilgili konuşarak yeni sezonu işaret etmesi, bekleyenleri heyecanlandırmıştı.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

Aramızda Kalmasın'ın aktardığına göre, yayın tarihi ve içeriği merakla beklenen Beyaz Show'la ilgili Beyazıt Öztürk'ten açıklama geldi.

"DAHA GÜZELİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, sık sık gündeme gelen 'Beyaz Show yeniden mi başlıyor?' sorusu hakkında net bir açıklama yaparak;

"Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz.

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show hakkında yeni açıklama - 1

 İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz." ifadelerini kullandı.