43 yaşındaki Lisa'nın kafasında bir şişlik meydana geldi. Yaklaşık bir yıldır kafasının arka kısmında beliren bu şişliği gergedan boynuzuna benzetiyordu.

Bilim insanları şaşkın! Kafasında boynuz çıktı...

Göz yaşlarına hakim olamayan Lisa yaşadıklarını anlattı: "Her gün büyüyordu. Bazen canımı acıtıyordu. Oldukça hassas bir halka vardı. Boynuza benziyordu. Özellikle de gergedanların boynuzu gibi, sertti. Kimsenin görmesini istemiyordum bu nedenle saçımın alt kısmına saklıyordum. Bu şişlik bana kendimi kötü hissettiriyordu. Kimin kafasında büyüyen ve boynuza benzeyen bir şişlik var ki?"

Bilim insanları şaşkın! Kafasında boynuz çıktı...

Bu şişliğin, beyaz kan hücrelerinin sıkışmasından kaynaklanan cilt boynuzu olduğu belirtildi. 

Bilim insanları şaşkın! Kafasında boynuz çıktı...

ABD'nın Dışişleri Bakanlığı'ndan istifa: İsrail'in neden olduğu katliamları mümkün kılan bir yönetime hizmet etmeyeceğim ABD'nın Dışişleri Bakanlığı'ndan istifa: İsrail'in neden olduğu katliamları mümkün kılan bir yönetime hizmet etmeyeceğim

Şişlik Lisa'nın beklediği kadar tehlikeli olmasa da, büyüklüğü doktoru alarma geçirdi. "Oldukça fazla uzamış bir tırnağa benziyordu. Daha önceleri de cilt boynuzu görmüştüm. Ama bu boyutta bir cilt boynuzunu ilk kez görüyorum."

Dr. Lee ameliyata gerek kalmadan şişliği ortadan kaldırabildi.