Bill Gates'ten dünyayı korkutacak haber..

Bruksizme dikkat! Sınav stresi çocuklarınızı dişinden etmesin Bruksizme dikkat! Sınav stresi çocuklarınızı dişinden etmesin

Microsoft'un kurucusu Bill Gates , dünyayı yeni bir salgının beklediğini duyurdu.Bill Gates İspanyol El Diario gazetesine verdiği röportajda yeni bir salgına karşı insanları uyardı. 

Gates'in dediklerine göre, 20 yıl içinde başka bir pandemi olma olasılığı yüzde 50 civarında. Hastalığın yayılmasıyla mücadele etmek ve çözüm bulmak için itfaiyecilere benzer şekilde çağrılacak bir "küresel salgın müdahale ve seferberlik ekibi" oluşturulmasını öneriyor.

Gates'in bu açıklamasıyla beraber ilk olarak akıllara Maymun Çiçeği virüsü geldi. Ancak Gates, Maymun Çiçeği'ni çok da önemli görmüyor. Bill Gates, şimdilerde yayılmaya başlayan maymun çiçeği hastalığının o kadar da korkunç olmadığını belirtti. Gates Maymun Çiçeği ile ilgili “Çiçek hastalığıyla ilgili olması biraz korkutucu ama bunun bir sonraki büyük salgın olacağını düşünmüyorum. Ancak uyanık olmamız harika.” şeklinde konuştu.