Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Bilindiği üzere kripto para piyasasında özellikle dolandırıcılık olmak üzere pek çok mağduriyet yaşanıyor. Binance de bu mağduriyetleri gidermek ve en aza indirmek amacıyla ilk çağrı merkezini Türkiye'de başlatıyor. Hizmet uygulama üzerinden başlayacak. 

Paris Blok Zinciri Haftası etkinliklerinde konuşan Binance'in sahibi Changpeng Zhao, Türkçe çağrı merkezi hizmetini hayata geçirerek dünyada bir ilke imza attıklarını duyurdu. Uygulama üzerinden testleri başlayan Türkçe çağrı hizmeti ileriki dönemlerde telefonla da yapılacak. 

Bu uygulamada müşteri, telefon numarasından değil Binance uygulaması üzerinden aranacak. Türkiye’deki pilot uygulamadan ilk etapta Binance VIP müşterileri faydalanıyor. Testler büyümeye devam ettikçe diğer müşterilere de ulaşacak. Binance bu hizmeti tüm ülkelerde yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Ankara’da kaza geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu hayatını kaybetti Ankara’da kaza geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu hayatını kaybetti

ilginizi çekebilir

Editör: Gizem Külcü