Geçen aylarda Beşiktaş ve Bebek sahilinde çırılçıplak bir şekilde cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri daha yeni yeni hafızalardan silinmeye başlarken, bir çıplaklık vakası daha gündemden düşmeyecek gibi duruyor. 

Olay bu sefer İstanbul'un Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı'nda meydana geldi. Yabancı uyruklu bir şahıs, cadde ortasında spor yaparken görüntülendi. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi. 

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

YOK BÖYLE BİR ŞEY! ÇEVREDEKİLERE ALDIRIŞ ETMEDEN SPOR YAPTI

Çevrede toplanan bazı vatandaşlar, şahsa tepki gösterdi. Yabancı uyruklu kişinin mahrem bölgelerini dondurma kabıyla örtmeye çalışanlar oldu. Ancak şahıs kimseye aldırmadan spor yapmaya devam etti.

"KENDİNDE DEĞİL ADAM"

Şahsın vurdumduymazlığı karşısında bazı vatandaşlar, tavırlarını sertleştirmeye başladı. Eline sopa alan bir kişi, şahsa doğrulttu. O sıralarda videoya yansıyan konuşmalarda, bir kadının "Kendinde değil adam." dediği duyuluyor.