Büyük Birlik Partisi'nin 12. Olağan Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti. Ancak kurultayda iki grup arasında gerginlik yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda, polis ekipleri salona girdi.

MSB duyurdu: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

SALONDA SLOGANLAR UÇUŞTU

Polislerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Bu sırada bazı partililer "Hareketin lideri Mustafa Destici" sloganları attı. Kavganın neden çıktığı henüz bilinmiyor.

BBP 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Salonun dışında toplanan partililerle bir araya gelen Destici, kısa bir açıklama yaptı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongrenin Divan Başkanlığı'na Genel Sekreter Üzeyir Tunç seçildi. Destici, partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, vefat eden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve şükranla anarak başladı.

GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI ELEŞTİRDİ

Son 10 yılda, dünya ve bölgede, Türkiye'nin güvenliğini doğrudan ilgilendiren birçok önemli olay meydana geldiğini belirten Destici, Kudüs'te, Gazze'de yaşananların sadece vicdan ve adalet sahibi hiç kimsenin göz yumamayacağı bir insanlık trajedisi olmakla kalmayıp, bölgeyi ve tüm dünya barışını tehlikeye atan bir soruna dönüştüğünü ifade etti.