Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın, 2009'da Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından genç oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Nilperi Şahinkaya, açıklamasında Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını söyleyerek İstanbul'dan komşusu olan Melis ile Çeşme'de akşam yemeği için bir araya geldiğini ve Sakine Garipoğlu'nun da Melis'in arkadaşı olduğunu söyledi. Mekandan ayrılırken aynanın karşısında fotoğraf çekilmek istediklerini ve görüntününde bu şekilde ortaya çıktığını ifade etti. 

Ekrem İmamoğlu'nun Gelini Çıktı!

Nilperi Şahinkaya'nın bahsettiği Melis adlı kişinin ise Ekrem İmamoğlu'nun müstakbel gelini Melis Çatak olduğu ortaya çıktı. 

Çatak, çok fazla tanınmadığı için Şahinkaya'ya oranla sosyal medyadan gelen tepkilerin gerisinde kalsa da Garipoğlu ailesiyle olan yakınlığı bazı sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. 

Melis Çatak'ın sosyal medya hesaplarında Cem Garipoğlu'nun aile üyeleriyle takipleşmesi ve yakın ilişkiler içinde bulunması birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

Ayasofya'dan Eminönü'ne Filistin için meşaleli yürüyüş Ayasofya'dan Eminönü'ne Filistin için meşaleli yürüyüş

Çatak, yaşanan olayların ardından instagram hesabının adını değiştirerek her ne kadar eleştirilerin odağından kurtulmak istesede birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştiri okları henüz üzerinden ayrılmış değil.

Garipoğlu ailesi Münevver Karabulut'un ölüm yıl dönümünde Karabulut'un katledildiği ve üzerinde kanının bulunduğu koltuğu temizletip üzerinde kahkahalarla birlikte poz vermişti.