Cem garipoğlu Haberleri

cem garipoğlu haberleri ve güncel cem garipoğlu gelişmeleri, cem garipoğlu ile ilgili tüm video, cem garipoğlu fotoğrafları ve cem garipoğlu haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

2009 yılında Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu kaldığı cezaevinde intihar etmişti. Kamuoyunda Garipoğlu'nun ölmediği, ölen kişinin başkası olduğu iddiaları ise...

Gündem

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması talebi üzerine başlatılan soruşturmada, Garipoğlu’nun otopsi fotoğraf ve görüntülerinde bilirkişi incelemesi yapıldı.

Gündem

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi.

Gündem

2009 yılında vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun babası tartışmaların bitmesi adına oğlunun mezarının açılmasını talep etti.

Gündem

Münevver Karabulut cinayetinde katil Cem Garipoğlu'nun intihar etmediğini savunarak mezarının açılmasını isteyen babanın talebi kabul edilmedi.

Gündem

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın 2009 yılında Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafının çıkmasının ardından sular...

Magazin

Münevver Karabulut cinayeti ile tanınan Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni bir açıklama geldi.

Gündem

İstanbul'da 14 yıl önce Münevver Karabulut'u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?

Reklam Bloğu
//