Ünlü sanatçı Cem Karaca'nın hayatını anlatan ve başrolde İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı film "Cem Karaca'nın Gözyaşları" 26 Ocak'ta vizyona girmişti. Film, Karaca ailesi içinde gerginlik yaratmıştı.

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca film ve yapımcısını dava etmişti.  "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmiyle ilgili vizyona girdiği günden itibaren kaldırılmasına yönelik ara karar verilmiş, ancak film vizyonda yayına devam etmişti. 

FİLM VİZYONDAN KALDIRILDI

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'dan filmin kaldırılması için mahkemenin belirlediği 3 milyon 500 bin TL'lik teminatı yatırması gerekiyordu. İlkim Karaca, 3.5 milyonu temin etti ve filmi kaldırttı. 

Yapımcı Aytaç Medya ise haberi yaptığı açıklama ile duyurdu. Aytaç Medya, "Efsanevi sanatçımız Cem Karaca’nın anısına yakışır bir şekilde büyük emek ve özenle çekimlerini tamamlayıp 26 Ocak 2024 Cuma gününden itibaren izleyicilere emanet ettiğimiz “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmimiz, davacı tarafça mahkemeye yatırılan 3.5 milyon TL. teminat sonrasında tedbir kararıyla durdurulmuş ve vizyondan kaldırılmıştır" açıklamasında bulundu.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Cem Karaca'nın Gözyaşları-İşçi Haber

Editör: Gizem Külcü