Kazancı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

SERDAR SAATÇI KONUSU

Serdar Saatçı'nın kadro dışı kalması
Çok da büyütülecek bir şey yok. Oyuncu kenara alındı. Tepki gösterdi. Serdar bizim kardeşimiz. O da Rıdvan ve Ersin gibi burada yetişen bir oyuncu. Bunu farklı yerlere çekmenin anlamı yok. Yaptığı hareketleri doğru bulmadık. Yönetim Kurulu kararıyla bu karar alındı. Bunun arkasında farklı detaylar aramanın anlamı yok. Dün yaşananlar gördüğünüzden ibaret. Daha fazlası yok. Kontrat konusuyla dün yaşanılan olayın bir alakası yok. Bundan sonrası İstanbul etabında tekrar konuşulur.

Galatasaray, şampiyon olursa kasasını dolduracak Galatasaray, şampiyon olursa kasasını dolduracak

Kapıya vurma konusuna girmeyelim. Hastalığı da yoktu. 37.5 üzerinde ateşi olan bir oyuncunun oynaması mümkün değil.Ateş konusunu hayretle karşıladık. Öyle bir açıklama olduğunu sanmıyorum. Yanlış bilmiyorsam yalanladı. Kendisi de bunu yalanladı.

RIDVAN YILMAZ KONUSU

Frankfurt'un teklifi olduğu dönemde Torino'nun da teklifi olmuştu. Rıdvan transferinde devam eden bir süreç var. Bazı spekülasyonlar var. Frankfurt takımı net bir şekilde söyledi. Bir oyuncu satışı gerçekleştirmek istiyorlardı. Bitmek üzereydi. O bitmedi. Rıdvan transferi onun için bitmedi. Onlar da bunu net bir şekilde söyledi.

Rıdvan da bu takımın bir oyuncusu. Orada bir kaygı var sözleşmesi bitecekler mi diye. Ne Rıdvan ne Ersin bu kafada değiller. Onlar bu ailenin bir ferdi. Ersin için gelen net bir tekli