Galatasaray'da sezon sonu yapılacak olan seçimde Dursun Özbek'in karşısına aday olarak çıkan Süheyl Batum, önemli açıklamalarda bulundu. 

Suheyl Batum Kimdir Hangi Sirk 1714750690 Jo Xce L

MURAT KURUM ELEŞTİRİSİ

Süheyl Batum, Dursun Özbek'e Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum hakkında eleştiride bulundu. 

Batum, şunları söyledi: 

"Galatasaray’da bir başkanın veya bir yöneticinin, siyasi bir seçimde adaylardan birinin açık açık lehinde ya da aleyhinde olmasını kabul etmiyoruz."

Tg O9 Md Eckkyt Q N8 I Jv Z9 Lw

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 31 Mart seçimi öncesi İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un kulübü ziyareti sırasında ''Murat Kurum'un İstanbul için bir şans olduğunu düşünüyorum.'' şeklinde kullandığı ifade gündem olmuştu.

Süheyl Batum, Okan Buruk ve Erden Timur hakkında da açıklamalarda bulundu:

6498Cc7F80A0331Bd843Bbc0

"Sağda solda 'Bunlar gelirse Okan Buruk'u silecekler' diyenler oluyor böyle zırvalara kimsenin inanacağını tahmin etmiyorum ama yine söylüyorum; Biz Okan Buruk'tan çok memnunuz, seçimi kazanırsak Okan Buruk ve Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı bir Galatasaraylılık yükümlülüğü olarak biliriz."

Ali Koç: Gerçek şampiyonun kim olduğunu hırsızlara, alçaklara gösterdik Ali Koç: Gerçek şampiyonun kim olduğunu hırsızlara, alçaklara gösterdik

Editör: Ali Çetin