14 Mayıs seçimleri için CHP’nin sandık kurulu listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na geç teslim eden Denizli Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Genel Merkezi’nin talebi üzerine istifa etti.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yaptığı yazılı açıklamada, CHP Pamukkale İlçe Başkanlığının seçim kuruluna teslim ettiği görevli listesinin yedekleriyle beraber sisteme girildiğini ancak sonrasında reddedildiğini belirtti.

Konuyla ilgilii yasal sürecin devam ettiğini belirten Horzum, 14 Mayıs'ta sandıkları korumak için sahada olacaklarını ifade etti.

"SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

CHP'den çarpıcı açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tuhaf bir Hamas sevdası var CHP'den çarpıcı açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tuhaf bir Hamas sevdası var

Yüksek Seçim Kurulu'na yaptıkları itirazın sonucunu beklediklerini hatırlatan Horzum, şu ifadeleri kullandı:

"Genel merkezin talebi doğrultusunda Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı görevinden istifa etti. 2 gündür partimizi arayarak endişelerini dile getiren ve görev almak isteyen partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, 25 bin üyemiz ve aydınlık Türkiye isteyen vatandaşlarımızla sandıkları güvende tutacağız.

Örgütümüz görevinin başında ve her sandıkta en az 3 görevli ile sandıklarımıza her zamankinden daha çok sahip çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaşanan bu olaydan daha da güçlenerek çıkacağız."