İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP'nin önemli isimlerinden; Tekin Bingöl, Gökhan Günaydın, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan’la görüştü. Görüşmede CHP olağanüstü kurultayı konuşuldu. Videoda İmamoğlu dahil tüm isimlerin, CHP'deki değişim sürecine yönelik fikir alışverişi yaptığı görülüyor. Görüntüleri yayınlayan hesap ise videoyu "İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı!" notuyla paylaştı.

Videoda söz alarak konuşan CHP'nin önde gelen isimleri, görevden alınan il ve ilçe yöneticilerinin yapacakları itirazın görüşüleceği Parti Meclisi'ni toplantıya çağırmak için imza toplama ve olağanüstü kongre toplanması konularını konuşuyor.

İstanbul'da yol ortasında dehşet İstanbul'da yol ortasında dehşet

İmamoğlu, ‘’Olağanüstü kurultay zemini ya da ihtimali, alternatifi nasıl bir bakış diye devam edelim.’’

Açılış konuşmasını yapan İmamoğlu ise "Birkaç hususta ilk planlamamızı yapmıştık aslında. Hem bu Parti Meclisi süreciyle ilgili bir zemin oluşturmaya dönük bir kararlılık göstermiştik. Bunun da özellikle örgütün görevden almalar sürecine dair bir hazırlık olacaktı. Bu konuda en son Gökhan Bey bir süreç başlattı. İkincisi yine bu özellik ile alternatif bir olağanüstü kurultay süreci olabilir mi olgunlaşabilir mi buna dair bir zemin var mı? Elimizdeki veriler üzerinden bir heyet konuşulmuştu. O konuda da katkısı olacak olan burada olan ve olmayan arkadaşların da katkılarıyla birlikte bir çalışma, bir öngörü zemini oluşacaktı. Bu konuda da bir çalışma sürdürüldü diye biliyorum. Bir de malum aslında Selin Hanım işte Amerika'dan gelir gelmez içine eklenecek olan bir çalışma yapacaktı. Biz de onu yürütüyoruz aslında. Bugün de bir toplantının içinde şu anda Selin Hanım. Böyle bir aşamaları var. İstersen bu Parti Meclisi'nden başlayalım. Sonra olağanüstü kurultay zemini ya da ihtimali, alternatifi nasıl bir bakış diye devam edelim." diyor.

İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı!

Ne zaman çekildiği bilinmeyen videonun yayınlandığı hesaptan şu açıklama yapıldı: "İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı! Kimler var? Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Özgür Özel, Gökhan Günaydın, Onursal Adıgüzel, Selin Sayek Böke, Veli Ağbaba, Engin Altay, Engin Özkoç, Hakkı Süha Okay, Veysi-Hakan Uyanık, Pınar Uzun, Gökhan Zeybek, Sevgi Kılıç!

Tamamı partiye çökmüş, dönemlerdir her türlü malı götürmüş, son seçimde milletvekili listelerini yapmış kişiler. Değişim Manifestosunu Bülent Tezcan yazıyor, örgütleri Tekin Bingöl ayarlıyor, Gökhan Günaydın PM'yi organize ediyor. Murat Ongun belediye parasıyla "Yeni MYK üyelerini" sosyal medyada linç ettiriyor. Tanju, genel merkeze Atatürk'ün koltuğunu atıyor. Ayağa kalk CHP örgütü! İhaneti gör!!! Partine sahip çık!"

İmamoğlu sızdırılan toplantı videosuyla ilgili konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT'nin yeni otobüs alım sözleşmesinin imza töreninde açıklamalarda bulundu. İmza töreni sonrası sızdırılan CHP toplantısıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bizim seçimden bu yana buna benzer 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim. Bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Gizli tarafı yok. Partinin mevzularıdır. Sızdırılmasını araştıracağız. Bakacağız. Bunu seven kimler var. Partinin içinde midir dışında mıdır bakacağız. Bir aile meselesi gibi konuşmaya devam edeceğiz. Sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.