Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Ali Koç'un "Köprüdeki bayrak... Hangi sezon bitmeden bayrak köprüye asıldı? Göreceksiniz o bayrak en erken ve en uzun asılan bayrak olacak. İstanbul'da zaten köprüye başka takımın bayrağı asılmamalıdır. Bizim bayrağımız başka şehirde böyle asılıyor mu? Burada kayırma var desek yanlış mı söylüyor oluruz? Bu ne cüret. Bu ne skandal. Hangi lig bitmeden köprüye bayrak asıldı?" açıklamasının üzerine Fenerbahçeli bir taraftarın 15 Temuz Şehitler Köpründe Trabzonspor bayrağını kesmeye çalışması büyük tepki topladı. Ardından kendisine "Rambo Okan" lakabı takan Fenerbahçeli taraftar bu hareketi ile polisler tarafından gözaltına alındı ve serbest bırakıldı. 

Dün gece saatlerinde Rambo Okan lakaplı taraftar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılan Trabzonspor bayrağını tekrar indirmeye çalıştı. Yaptığı bu hareket ile sosyal medyanın gündemine oturan Rambo Okan ikinci kez gözaltına alındı.

Ali Koç'un yaptığı açıklamanın ardından Fenerbahçeli bir taraftarın Trabzonspor bayrağını kesmesi gözler Ali Koç'a çevrildi.

Trabzonspor'un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılan bayrak, gece "Rambo" lakaplı Okan Güler tarafından indirilmek istendi.

Kuveyt Emiri Ankara'da: 7 yıl sonra ilk diplomatik buluşma! Kuveyt Emiri Ankara'da: 7 yıl sonra ilk diplomatik buluşma!

Elinde bıçakla Trabzonspor bayrağının bir kısmını kestiği ve ardından intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Okan Güler, polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Bayrak aynı kişi tarafından birkaç kez indirilmek istenmişti.