Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in vasiyeti olan ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini, Milli Mücadele ruhuyla sürdürüyoruz." dedi.

Bitlis'te yolcu otobüsü dereye düştü!  Yaralılar var Bitlis'te yolcu otobüsü dereye düştü! Yaralılar var

Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu GaziMustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumunca Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85'inci yılında rahmetle yad ederek başlayan Erdoğan, "Bin yıldır bu toprakların vatanımız olması için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan şehitlerimizin, gazilerimizin, kahramanlarımızın her birine Allah'tan rahmet diliyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında görev başında olan güvenlik güçlerimizi Rabb'im muhafaza ve muzaffer eylesin diyorum. Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız şu günlerde, ülkemizin büyümesi, devletimizin güçlenmesi, milletimizin birlik ve beraberliği için çalışan, gayret gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.