Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeydi. E-İnsan Programı'na katılan Cumhurbaşkanı, burada bir konuşma yaparak cazibe merkezine dönüşen Türkiye'yi anlattı. Gençlere müjdeler de veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlendiğini kaydetti.

TBMM İliç Kazasını Araştırma Komisyonu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerini dinledi TBMM İliç Kazasını Araştırma Komisyonu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerini dinledi

"Yurt dışındakileri çeken bir Türkiye var"

"Bugüne kadar 400 bini aşkın gencimizi 5 bin işverenle bir araya getiren bölgesel kariyer fuarları düzenledik." diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Türkiye artık evlatlarının kariyer için yurt dışına gittiği değil, yurt dışında eğitim gören evlatlarını kendine çeken bir cazibe merkezi oldu. Binlerce Türk vatandaşı istihdam etmek için çağrı açan şirketler mevcut. İnsan kaynakları alanında yaptığımız düzenlemeler, liyakat, eşitlik, her gencimizin önündeki kapıyı açıyor."