Öğretmenler dikkat: Öğrenci görüntülerini paylaşana kınama cezası yolda! Öğretmenler dikkat: Öğrenci görüntülerini paylaşana kınama cezası yolda!

Memur öğretmenlerin taleplerine art arda destek gelmeye devam ediyor. Teç-Sen'in ardından Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili İdris Şahin, konuşmasında memur öğretmenleri unutmadı.

Enneagram kişilik tipleri nelerdir? Mizaçlarına göre ünlüler! Enneagram kişilik tipleri nelerdir? Mizaçlarına göre ünlüler!

Teç-Sen Sosyal-Medya Komisyonları Genel Başkanı Alim Güldiken sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "KPSS puanı ile atanarak kamu kurumlarında kadrolu memur olarak görev yapan memur öğretmenler yasal düzenlemelerle bir an önce sınıflarına ve öğrencilerine kavuşmayı beklemektedir. Sayın bakanım Yusuf Tekin 'nin açıklayacağı öğretmen atama kontenjanında memur öğretmenler unutulmamalı, yaklaşık 10 yıllık mağduriyete son verilmelidir." ifadelerini kullandı.

İDRİS ŞAHİN'DEN DESTEK

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili İdris Şahin ise Meclis kürsüsünde, "Kamuda memur olarak çalışan ancak memur olarak çalışırken, pedogojik formasyon aldıktan sonraki süreç içersinde öğretmenlik mesleğini yapmak isteyen öğretmen arkadaşlarımız size seslenmemizi istiyor. Diyorlar ki 'İktidara sesimizi duyurun, onlara Meclis kürsüsüsnden seslenirseniz belki bizi hatırlarlar öğretmenlerin yeri sınıfıdır' diyorlar" ifadeleriyle iktidara çağrıda bulundu.

Editör: Zeynep Peksoy