Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı büyük yaralar sarmak için çalışılırken Hatay’da Defne merkezli 6,4 ve Samandağ merkezli 5,8 büyüklüğünde yaşanan iki deprem büyük paniğe neden oldu.

Depremin merkez üssü olan Samandağ'ın Belediye Başkanı Refik Eryılmaz herkesin dışarıda olduğunu ve acil çadır beklediklerini duyurmuştu.

Depremin üzerinden günler geçmesine karşın çadırların temin edilmesinde sorunların yaşanması sosyal medyada tepki konusu oldu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de tepkisini bir paylaşımla yansıttı. 

KIZILAY'A TEPKİ: "NEYİN REKLAMINI YAPIYORSUNUZ?"

Deprem dönemindeki canlı yayınları ile dikkat çeken ve deprem bölgelerine de giden Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden “Televizyonlarda Kızılay reklamı görüyorum. Reklam değil çadır istiyor millet çadır! Neyin reklamını yapıyorsunuz...” ifadeleri ile Kızılay tepkisini gösterdi.

Afet Uzmanı Tokat depremini değerlendirdi: Deprem potansiyelinin var olduğu bilinen bir fay hattıydı Afet Uzmanı Tokat depremini değerlendirdi: Deprem potansiyelinin var olduğu bilinen bir fay hattıydı