Kaza, Manisa'nın Salihli ilçesinde saat 16.00 sıralarında Salihli- Gölmarmara karayolu Gördes Kavşağı'nda meydana geldi. Gölmarmara'dan Alaşehir yönüne gitmekte olan Abdullah Afrin (43) yönetimindeki 31 AKE 362 plakalı otomobil, Gördes'ten Salihli yönüne ilerleyen Emrah Akça'nın (31) kullandığı 45 LV 126 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Akça ile otomobildeki Yusuf Gülen, M.G. (63), M.K. (43) ile kamyonette yolcu olarak bulunan G.G. (23) ve H.M. (19), yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Yusuf Gülen, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kaza yapan otomobildeki 6 kişinin depremzede oldukları ve Hatay'dan Akhisar'a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakan Yerlikaya 'Güvenlik Toplantısı' düzenledi: Ana gündem 31 Mart! Bakan Yerlikaya 'Güvenlik Toplantısı' düzenledi: Ana gündem 31 Mart!

KAYNAK: DHA