MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli yaptığı konuşmada, Meral Akşener'in altılı masaya geri dönüşünü ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını değerlendirdi.

Siyaseti çadır tiyatrosuna çeviren fırıldakların 'U' dönüşüne itibar etmeyeceklerinin altını çizen Bahçeli, "Bir kere satan yine satar yine satacaktır. Milletimiz ve Türkiye'miz böyle bir muhalefete asla müstahak değildir" diye konuştu.

İmamoğlu'na açılan siyasi yasak davasında son durum! İmamoğlu'na açılan siyasi yasak davasında son durum!

14 Mayıs'ta yeni bir demokrasi zaferi olacağını ifade eden Bahçeli, "Türk milleti hükmünü sandıkta gösterecek. Türkiye sokakta bulunmadı, tribünlerde kurulmadı. Herkes aklını başına almalıdır, rüzgar estiren fırtına ile devrilecektir" dedi.

VARLIK SEBEBİMİZİN MİLLETİMİZİN GELECEĞİ OLDUĞUNUN  BİLİNCİNDEYİZ

Masayı devirene sandalye sunmanın ilkesiz siyaset olduğunu belirten Bahçeli, "Kim Türk milletinin hasmı ise bizim de sonuna kadar hasmımızdır. Varlık sebebimizin milletimizin geleceği olduğunun bilinci içerisindeyiz. Biz kendimizi bilir, hasmımızı bilmezsek başarısızlık mukadderdir. Kendimizi bilmez, hasmımızı bilirsek başarısızlık yine kaderdir. Ancak hem kendimizi hem de hasmımızı biliyorsak, o zaman başarı kaçınılmazdır. Kim Türk milletinin hasmı ise bizim de sonuna kadar hasmımızdır. MHP'yi ve Cumhur İttifakı’nı her zaman doğru anlayan, doğru anlatan, ona her zaman sahip çıkan Türkiye sevdalıları hep var olacaktır" dedi.

BU SAATTEN SONRA ZİLLETTE BİZDE YAPRAK BİLE KIMILDAMAYACAKTIR

Millet İttifakı'nın düştüğünü, Cumhur İttifakı'nın siyasi alternatifinin de kalmadığını belirten Bahçeli, İttifak olarak Türkiye'yi hiç kimseye mihnet ve minnet ettirmeyeceklerine işaret etti. Bahçeli, "Bu saatten sonra zillette fırtına kopsa bizde yaprak bile kımıldamayacaktır. Bu saatten sonra zilletin ciddiye alınacak, mesele edilecek, önemsenecek hiçbir siyasi tasavvur ve teklifi de olamaz, olsa bile bizim için yalnızca boş beleş bir sızlanmadır. MHP ile Cumhur İttifakı'nın varlığından ve hedeflerinden rahatsızlık duyanlar artık bizim nazarımızda hükümsüzdür." diye konuştu.