Yerlikaya duyurdu: "Bozdoğan-38" operasyonlarında 56 şüpheli yakalandı Yerlikaya duyurdu: "Bozdoğan-38" operasyonlarında 56 şüpheli yakalandı

Show Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, flaş bir açıklamada bulunarak Show TV'deki görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

"YAZMASI ZORMUŞ, İSTİFA ETTİM"

İstifa kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gönder, "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Dilara Gönder'in istifa kararının, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin 10 kentimizi sarsması sonrasında dün akşamki deprem özel yayınındaki tepkisiyle ilişkilendirildi.

"BU KADAR ÖLÜMLÜ DERS Mİ OLUR?" TEPKİSİ

Dilara Gönder'in, Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır'ı konuk ettiği deprem özel yayınındaki tepkisi sosyal medyada gündem olmuştu.

Çakır'ın deprem hakkındaki yorumuna tepki gösteren Gönder, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler."

Gönder, bu sözlerinin sonrasında elindeki kağıtları da masaya fırlatmıştı.